Nathalie Van Dender stelde in de Herentalse bib haar eerste boek 'Erfenis Twister' voor. Ze schreef haar boek 2 jaar geleden tijdens haar revalidatie na een spoedoperatie aan haar appendix.

Na haar spoedoperatie was Nathalie drie maanden buiten strijd, in twee weken tijd schreef ze haar eerste boek 'Erfenis Twister'. Tijdens zijn ontvoering gaat het hoofdpersonage doorheen het boek opzoek naar het overlijden van zijn grootmoeder en de daarbijhorende erfenis. Nathalie stelde deze spannende thriller voor in de bib aan haar familie, vrienden en de inwoners van Herentals.

Het boek is al even verkrijgbaar maar toch plande de schrijfster nog een boekvoorstelling. "Toen ik met een vriend iets ging drinken, spoorde hij mij aan om mijn boek voor te stellen aan de Herentalsenaren.

Schrijven tijdens treinrit

Gelet het boek een open einde bevat was er nog ruimte voor een vervolgverhaal. Momenteel schrijft ze rustig verder aan het vervolg van haar eerste boek. "Mijn tweede boek zal wat langer op zich laten wachten wegens tijdsgebrek. Momenteel schrijf ik enkel tijdens de treinrit van en naar school", zegt Nathalie.

"Ik heb nooit de bedoeling gehad het boek uit te geven, ik wilde gewoon weten of het goed geschreven was toen ik het naar de uitgeverij verzond. Ik ben zeer blij dat het zo gelopen is."